miércoles, 10 de noviembre de 2021

Aquests Banc de Terres és un projecte ciutadà, sense cap mena de finançament, que depèn només de la participació i autogestió dels participants.

Podeu participar directament en aquest grup

L'objectiu d'aquest grup és ser l'espai on:
- Els propietaris poden publicar el que ofereixen, amb alguna foto si és possible, i una mica d'informació bàsica de la finca. Així les persones interessades es podràn posar en contacte enviant un missatge on poder-se posar d'acord en privat, i facilitar el telèfon i més informació si pertany.
- Les persones interessades també poden publicar explicant el que cerquen i què ofereixen.
- El grup és també una àgora per compartir informació relacionada, comentar, parlar dels vostres projectes ja en marxa, resoldre dubtes, fer propostes, ... L'objectiu és ajudar a crear acords entre propietaris que disposen de terra en desús i persones que en cerquen per cultivar. Facilitar un punt de trobada per persones que volen promoure l'agricultura ecològica, les varietats locals, i les professions relacionades amb l'agroecologia. Per la sobirania alimentària, la dignificació de la feina de pagesia, la salut, la conservació i regeneració de fora vila.
Moltes gràcies per participar,
salut i ecologia!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.