domingo, 3 de mayo de 2020

La situació actual que vivim posa de manifest la necessitat de sobirania alimentaria. A Mallorca tenim moltes finques abandonades i massa terra fèrtil que s'ha convertit en xalet amb piscina. Al camp falten mans per recuperar i crear sòl fèrtil. Agricultura ecològica, permacultura, i agricultura regenerativa.
Molts propietaris s'han fet grans i ja no poden cuidar la seva terra, i per altra part, hi ha molta gent que necessita feina. El Banc de Terres és una eina gratuïta per connectar aquestes persones, propietaris que tenen terra i persones que no en tenen que la volen treballar, i crear acords pel bé comú.
Si t'interessa, inscriu-te, i connecta.
De tot això en poden sortir coses positives si donam les passes correctes. Esperam veure una necessària revolució agrària, per la regeneració del nostre camp, la sobirania alimentària, i la dignificació de les feines relacionades amb el camp.
___
La situación actual que vivimos pone de manifiesto la necesidad de soberanía alimentaria. En Mallorca hay muchas fincas abandonadas y demasiada tierra fértil que se ha convertido en chalet con piscina. En el campo faltan manos para recuperar y crear suelo. Agricultura ecológica, permacultura, y agricultura regenerativa.

Muchos propietarios se han hecho mayores y ya no pueden cuidar de su tierra, y por otra parte, mucha gente que necesita trabajo. El Banco de Tierras es una herramienta gratuita para conectar a estas personas, propietarios que tienen tierra y personas que no tienen que la quieren trabajar, y crear acuerdos para el bien común.

Si te interesa, inscríbete, y conecta.

De todo esto pueden salir cosas positivas si damos los pasos correctos. Esperamos ver una necesaria revolución agraria, para la regeneración del campo, la soberanía alimentaria, y la dignificación de los trabajos relacionados con la tierra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.