viernes, 1 de julio de 2016

Benvolguts amics i amigues del Banc de Terres,

abans de tot, demanar-vos disculpes pel retard en respondre a algunes sol·licituds d'informació durant les darreres setmanes.

Hem actualitzat el sistema de gestió. Ara el mapa de localització és d'accés privat només per als inscrits al Banc de Terres, i cada finca té el seu contacte. Així esperam que sigui més fàcil per tots.

Emperò, google maps només permet correus electrònics amb gmail. Per aquest motiu necessitam que ens envieu una adreça amb gmail tots aquells que us heu inscrit amb altres com hotmailyahoo, etc.

També us demanam:

- Propietaris, per favor revisau la informació si és correcta, enviau-nos la localització el més detallada possible, i si teniu fotografies de la finca, estaria molt bé que ens les envieu per adjuntar-les a la fitxa.

Si decidiu donar-vos de baixa, us demanam que per favor ens ho comuniqueu directament a nosaltres a aquesta adreça de correu: xarxam.mallorca@gmail.com.

- Conreadors, si arribau a un acord amb un propietari, és imprescindible!, que ens ho comuniqueu, per enregistrar l'acord i esborrar la finca del mapa.

Una abraçada gran a tothom, i gràcies!

Equip del Banc de Terres

No hay comentarios:

Publicar un comentario